Jul 2, 2014, 7:46 AM

Заших... 

  Poetry
759 0 13

Заших тъгата

с тънката игла

на истината

и здравия конец

на радостта.

Подгънах болката

и скрих я

там в опакото

на страстта.

Изгладих вярата,

а закачалките - илюзии

изхвърлих

и със нови ги смених.

Изтупах

наметалото на музата

и тръгнах

за ръка

със моя стих...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??