Nov 9, 2008, 10:50 PM

Защо ... 

  Poetry
762 0 29

Защо завивате

нежността си

с бодливата дреха

на дните?

Защо с маскирано

безразличие

демонстрирате

независимост?

Защо ни смятате

за слаби,

щом изтръпваме

от красотата

и ви е непонятно

и смешно,

че тичаме с вятъра?

Това,което

получаваме

не измерваме с вещи...

Може и да сме

сбъркани,

но едно

приютено небе

е достатъчно...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??