Jan 8, 2008, 12:17 PM

Защо? 

  Poetry » Other
496 0 2

Защо да живеем,

щом се предаваме?

Защо да се смеем,

щом отвътре плачем?

Защо показваме добрината си,

щом злината я закрива?

Съдим другите,

а не усещаме

собсвените си прегрешения.

Побеждаваме,

а не виждаме, че вече

са ни победили.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??