Mar 22, 2013, 8:51 PM

Защо 

  Poetry » Love
473 0 0

Защо обзема ме паника

при мисълта, че може и да не те видя?

Защо изпитания съдбата ни изпраща

и разделя ни насила?

 

Защо не може да сме заедно,

нито за миг щастливи?

Защо трябва да сме разделени, а

можем да споделим мигове красиви?

 

Защо съдбата вместо нас решава,

как и с кого да живеем?

Защо изпитания ни изпраща

и кара ни често насила да се смеем?

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??