Dec 7, 2016, 12:43 PM  

Защо Херкулес грабнал теслата 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
504 1 0

 

Всеки ден гостуваме

в  душите на другите.

Понякога без покана.

У дома завръщайки се,

нещо есенно премисляме,

но рядко грабваме метлата.

 

За да почисти оборите авгиеви

и Херкулес не завъртял метлата.

Позамислил се, грабнал теслата 

и лъснал за ден оборите на царя.

 

Днес щом ми се яви нещо авгиево,

сещам се за 6-ото чудо Херкулесово.

 

Самадхи

6.12.2016

© Гюлсер Мазлум All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??