Feb 8, 2011, 3:02 PM

Защо ли, защото... 

  Poetry » Love
568 0 1

Защо ли тъй ярко светят звездите,

защото искам да ти срещна очите.

 

Защо ли широко се усмихва луната,

защото желая да ти вкуся устата.

 

Защо ли слънцето с лъчи ме обгърна,

защото копнея да те прегърна.

 

Защо ли въздухът на рози ухае,

защото... абе май вече всеки го знае...

© Дончо Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Защо ли птиците тъй сладко пеят,
    защото твоите рими като песен се леят

    Защо ли животът е неспирен полет,
    нормално...- вече се разпуква Пролет
Random works
: ??:??