Jan 5, 2008, 6:24 PM

Защо ме обвиняваш 

  Poetry
967 1 2

Виждам те, но ти се правиш, че не ме познаваш.

Вървиш покрай мен и ме подминаваш.

Какво ти сторих, че се опитваш да ме забравиш?

Кажи, защо ме обвиняваш?

Защо да поемам твоята вина?

Обичах те, но ти се подигра с това.

Прие любовта ми като детска игра.

Повтаряше, че ме обичаш, но това е лъжа,

повтаряна и пред другите, участвали в твоята игра.

Сега ти казвам сбогом и успех в любовта.

С теб втори път не ще се излъжа,

дори и да остана сама.

Няма да участвам за втори път в твоята игра.

Сбогом и дано да намериш любовта,

но когато я намериш, не изричай лъжа!!!

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??