Много сложно ме накара да мисля,
забравих как се връзват думи.
Паднах в някакво топчесто чистене,
но няма кучета да спасят смеха ми.
Сложно паднах в лепкава истина
и просто намерих своята - изхода.
Слънцето грее над мен и се губи.
А ти беше идеал и се плисна...
Върти се снегът от проскръцнали мисли
и разбрах - ходя по снежинка...
© Йоана All rights reserved.