Защо се влюбих в теб,приятелю
Ти пред всеки казваш, че сме приятели добри,
но аз не приемам думата "приятели",
защото безкрайно силно ме боли,
а на теб ти се струва, че съм сърдита, нали!
Всяка нощ сънувам страшен сън,
че друга притискаш в своите гърди
и безжалостно ме презираш с очи,
с тез прекрасни, но чужди за мен очи.
Защо се влюбих аз в теб!?
Викам, но чувам само ек!
Сега съм безчувствен, нищо не струващ човек,
защо ли се влюбих в теб!?
Приятелю, не зная какво да кажа,
не зная защо Бог така ме наказа.
На теб мога всичко да кажа,
но таз тайна не мога да разкажа...
Защо се влюбих в теб, приятелю добри?...
© Лони Или All rights reserved.