Sep 28, 2008, 6:50 PM

Защо така се влюбих... 

  Poetry » Love
1004 0 5
Защо така се влюбих 

в твойте очи,
защо обичам толкова
целувките ти.
Истината е само една...
и тя е, че те обичам
с цялата си душа!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??