Jun 4, 2007, 11:34 PM

заЩо ТаКа сМе УстРоеНи? 

  Poetry
558 0 2
Писна ми от цинизми,
от малки надувалки,
но понякога ги ръся и аз тези думи жалки!
Защо сме така устpоени,
защо псувните са в нашите вени?
Всяка ярост майката отнася,
псувнята на всеки се поднася...
При българите няма скрито покрито,
а има бито, пребито
и в дън земя от срам забито!
... Пред хората мярка понякога не знаят,
но да не си мислят, че с цинизми някой ще омаят?
Толкова грозно ругаят,
че за уважение могат само да мечтаят!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами не знам...Може би така е писано.Всеки има предвидена съдба,за която той не подозира...Това е една черта на българите,която едва ли ще се премахне в близките години(мое мнение)
  • Защо?
Random works
: ??:??