Jan 26, 2018, 1:46 PM

Защо ти се молиш за прошка 

  Poetry » Phylosophy
276 0 0

Защо ти се молиш за прошка... 

пред този, когото ранѝ?

Изглежда не беше щастлива...

със своя сияещ смел принц...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??