Aug 26, 2007, 2:47 PM

Защо вярваш на Лъжата? 

  Poetry
626 0 0

Не вярвай, че за теб плача още...

и на всички други думи, казани от мен...

не гледай лицето ми и тъжните очи...

не се чувствай виновен...

за всичко, което ми причини...

Всичко забравих...

вече нищо нямам...

нито сълзи...

нито мечти...

направи ме щастлива...

някога преди...

а сега просто си върви...

© Безз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??