Mar 2, 2017, 6:42 PM

Защо затваряме очи 

  Poetry » Love
317 2 0

Затваряме очи при буря  навън,

когато се молим и плачем или мечтаем,

когато сънуваме приказен сън,

и в обятията на любимия играем.

 

Защо всяка вечер ние затваряме очи,

когато радостна песен в сърцето наше звучи?

Хубавото в живота не се вижда – научи!

Усеща се с душата, обляна с любовни лъчи.

 

Сърцето тръпне с обич неустоима –

истинската, нежна и безгранична любов.

Потъваме в ласки, страст неповторима,

така усещам нежна обич и твоя зов.

 

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??