Jul 6, 2009, 1:51 PM

Защото 

  Poetry
565 0 9

Защо ли?! Защото

понякога значи?

Защооо?!

Не понеже защото,

но понеже обаче.

И защо

не веднага,

а късно проточва?

Защото

защо ли?

Но обаче

и защото не може.

Защо ли

когато...

защото все плаче.

Ала понякога

все тъй,

защото

не значи.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??