Dec 9, 2006, 8:33 PM

Защото ме обичаш 

  Poetry
806 0 7
Весела Кънчева

Защото ме обичаш

Защото ме обичаш -
светът изглежда прекрасен...

Защото ми се усмихваш -
с усмивка посрещам деня...

Защото в очите ти се оглеждам -
да пея и да танцувам аз искам...

Защото съм в прегръдката твоя -
от бури и от беди аз не се боя...

Защото всеотдайно и нежно ме любиш -
в обятията твои съм най-щастлива на света...

Защото те обичам -
животът изглежда прекрасен...

Защото ти се усмихвам -
със песен започваш деня...

Защото в очите ми се оглеждаш -
че сме благословени ти чувстваш...

Защото съм в твойта прегръдка -
от нас по-доволни няма на света...

Защото те любя всеотдайно и нежно -
и двамата сме най-щастливи на света...

08.12.2006г.
София, България

© Весела Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??