Feb 21, 2008, 9:52 PM

Защото не знам как да живея… 

  Poetry » Other
688 0 2

Искам да изтръгна спомените до един,

искам да отрежа косите,

да прекърша мислите.

И да ме боли -

толкова красиво.

 

Искам да задоволя жаждата си,

да се къпя в кръв -

и да ме боли,

заради съдбата ми да ме боли.

 

Искам да ме забравят,

да горя в огъня,

да целувам Ада,

да потъна в мрака.

 

Искам вярата ми да изчезне,

да бъда наказана,

за това, че не знам как да живея,

и да ме боли - заслужено да ме боли.

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • онези, които не знаят как да живеят, животът със сигурност ги наказва! хареса ми, особено последната строфа
  • Знаеш,Лорче,знаеш как да живееш,но те е страх да споделиш желанията си! Прегръдки и много усмивки!
Random works
: ??:??