Обичам те защото си моята Богиня
и като слънцето огряваш пак земята
със тези русите къдрици ми приличаш на русалка
която пак излиза в полунощ за да зарадва ни сърцата...
Защото си моята Богиня в теб се влюбих
във теб повярвах още щом те зърнах
макар и да лаская други аз твоята душа прегърнах
ти си оная дама по която аз изтръпнах...
Защото си моята Богиня те обичам
дори и да не знаеш кой съм все ми е едно
сърцето ми в други ще се врича не отричам
но във душата ми ти ще си останеш като моят блян за любов
© Борислав тодоров All rights reserved.