Защото си човек
Романтика!..Тишина!...И вяра!...
Музика разнежва душата.
Шепот!...Стон ! ... И вик!...
Тиха мелодия стопля сърцето..
Приятелство!... Топлота!... Непорочност!...
Божествен свят изпълва гърдите.
Нежност!.. Трепет!... И чувства!..
Докосната радост!... Опиянение!.
Топли думи , наречени любов.
Една мечта! Блеснали спомени!...
И щастие в сияйния простор.
Морна душа!... Сърце!...
Изваяни чувства.
Защото си човек.
© Йонка Янкова All rights reserved.