Защото те има!
На Ил.
Обичам
да слушам гласа ти,
придаващ
вълшебство на думите.
Обожавам
грацията на движенията ти,
разчупваща
еднообразието на ежедневието.
Мечтая
за чара на усмивката ти,
озаряваща
с нежност света ми.
Такава си:
Красива
като вдъхновение!
Вдъхновяваща
като красотата!
Защото те има!
Как искам
да скоча в очите ти,
да плувам
в косите ти,
да се гмурна
в устните ти,
безвъзвратно удавен
в сърцето ти.
Защото те има!
Как мразя
самотата на пробуждането,
когато плача без сълзи,
защото
си толкова близо
и ужасно,
недостъпно далеч...
И все пак те има!!!
© Радослав Смилков All rights reserved.
Много ми хареса!