Jun 27, 2007, 9:38 AM

Защото знам 

  Poetry
533 0 1
Обичаше ли ме или всичко бе измама,
за теб една игра забавна.
Казваше,че мога да ти вярвам и го сторих,
че обичаш ме, както никои друг преди.
За мене беше ти началото и края,
мечтаната жена,която сърцето ми превзе.
За теб мечтаех и се молех,
но молитвите ти така и не ги чу.
Как да повярвам на думите "обичам те"
след като не звучат както звучаха те преди?
Как да повярвам, че още искаш да си с мене,
след като усещам само хлад от твоето сърце?
Как на сърцето си позволих във тебе да се влюби,
след като има други по-прекрасни и добри?
Тези въпроси сега си задавам и отговори не желая,
защото знам,че от тях ще заболи.
Защото знам, че не ме обичаш вече ти ;( ;( ;(

© Валентин Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??