Mar 2, 2010, 6:52 PM

Заслужено убийство 

  Poetry » Other
852 0 2

Някой ден ще те убия
и този ден е днес - сега,

и ноктите си аз ще впия
в празнината на твоята душа!

И животът твой отнет ще бъде
от целувката на смъртта
и вечността ще те погълне,
заедно с мрака на нощта!

И когато самотата теб обгърне
в последствие на твоите дела,
омразата ще надделее
и животът твой ще приключи на мига!

И делото, което ще извърша,
заслужено ще бъде то,
защото в моя свят се появи
и настоящето предизвика ти.


`~~``~~...Благодарности на Мартин за това, че отдели от ценното си време, за да ми помогне с искреното си мнение!^^....~~``~~`

© Йо Хейтс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Във всичките ти стихове се забелязва едно въртене на няколко думи като "самота", "тишина" , "смърт"..Ако ги четеш едно след друго е много натрапчиво. Опитай се да разшириш кръгозора си, има и други теми за писане освен отчаянието и преминаването от другата страна.
    Можеш го!
  • браво!
Random works
: ??:??