Няма те. Не спирам да те търся...
... Щом затворя очи, си пред мен
и виждам, как задъхано бързам,
да живея с теб, новия ден..
Усещам, в очите ти давя се
и потъвам, потъвам във тях,
упоен от усмивката - давиш се
и потъваш щастлив, в моя смях!
И в сърцето се срещаме двама -
намерих те, недей да мълчиш!...
Илюзорна, красива измама,
но реална, щом затворя очи!
© Pepi Petrova All rights reserved.