May 1, 2013, 7:18 PM

Затворник 

  Poetry » Love
468 0 0

Затворник съм от майката природа,

решила тя за ден да промени света,

от лято на зима да стане сега.

Стоя си в стаята и почнах да мечтая.

В този дъждовен и ветровит ден,

човек се намира най близо до своите мечти.

Поне така се чувствам.

Една от моите мечти е да намеря любовта.

Споделената любов, най-хубавото чувство,

което може да сполети човек.

Казват, че като поздравиш човек,

пожеланието се връща пак при теб.

И се сбъдва.

Затова обичам да изпращам поздрави

към най прекрасните същества на тази земя.

Жената.

На всички им желая да срещнат любовта

и винаги в мен таи надежда

и мен да ме огрее някой ден.

Споделената любов.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??