Apr 3, 2010, 5:21 PM

Затворът на мълчанието 

  Poetry » Love
625 0 2

Очите, очите не мълчат,

все кървави, все тъжни, все за теб сълзят.

Само тишината там мълчи,

за да не проклина името ти,

за да те изтрие от себе си,

за да те забрави, както аз забравих теб, мълчи…

 

Очите... очите единствено те!

Единствено те в себе си трупат сълзящите спомени,

единствено те не забравят лицето ти,

Единствено те...

 

Хвърлям вече всички чувства,

да останат там, където се погубих и аз.

В онзи тъмен затвор на мълчанието

в който крещи любовта...

Любовта, която тъжна умира без глас!



Милан Милев

3.04.2010

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хвърлям вече всички чувства,

    да останат там, където се погубих и аз.

    В онзи тъмен затвор на мълчанието

    в който крещи любовта...

    Любовта, която тъжна умира без глас!
    -----------
    Момента ми е такъв, че тръпки ме полазиха. Все едно е за мен. Силно е. Поздрави. }}}


  • Очаквам Вашите коментари приятели
Random works
: ??:??