Dec 15, 2023, 9:08 PM  

Затъмни в очите ми тази светла нощ… 

  Poetry » Love
124 2 2


Затъмни в очите ми тази светла нощ,

и заслепи ме достигнали всяка звезда.

И нека Луната приюти ни в недрата си,

издигнала тихо стените си от облаци.

 

Затъмни в очите ми тази светла нощ,

и стрелките на времето нека замразим.

И остани в мен до края на вечността,

а Луната ще ни пази и в огън ще горим.

 

Затъмни в очите ми тази светла нощ,

тук в мен, ела, остани, остани, остани…

И сякаш са звезди с целувки ме обгърни,

и люби ме, люби ме, люби ме в песен…

 

Затъмни в очите ми тази светла нощ,

и за останалото нека забравим аз и ти.

И лицето ми в ръцете си ти поеми,

и в очите ми сякаш са небе пристани…

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??