May 7, 2011, 12:11 PM

Заваля 

  Poetry » Love
656 0 11

Заваля и изплака душата ти топлият дъжд,
бисерни капки накапа по цветна дъга.
Погали очите ми като нежна ласка на мъж,
претъркули сълза, бавно на устните спря.

Полудя и разроши косите ми морският вятър,
напомни ми нашите огнени вечери.
Избърса сълзата. И под небесния шатър
прошепна словата ти, с обич изречени.



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??