Aug 13, 2009, 12:57 PM

Завещание 

  Poetry » Civilian
1014 0 5

ЗАВЕЩАНИЕ

 

Дечица, мили мои, аз не зная,

какво имане ще ви завещая?

Но знам, докрая

ще си остана все такава.

Каквото имам – ще раздавам.

Любов и радост, състрадание

и много обаяние...

Това на вас оставям!

И знам, че ако мога,

за други аз ще вляза в гроба!

Това на вас оставям!

Без никаква тревога.

Оставям ви любов към Бога!

И знам, че ще сте сити!

И знам, ще сте честити!

Оставям ви една мечта!

Дано да я намерите,

в прахта.

Оставям любовта към хората!

Оставям даже болката, тревогата!

Защото, ако не ви боли,

животът как ще продължи?

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??