Jan 23, 2013, 5:33 PM  

Завет 

  Poetry
448 0 1

Ще докоснеш звездите - ти казвам -

щом в сърцето ти има любов.

Този свят, пълен с толкова злоба -

посрещни - прегърни го с възторг!

 

И пази любовта си в сърцето,

тя отново те прави човек.

Не съди строго другите хора,

следвай стъпките, моят завет!

 

Като утро - душата ти чиста -

би огрявала целия свят...

Мисля много от тебе не искам -

знай човек за човека е брат!

 

Помогни да се чувства обичан

и достойно напред да върви,

чак тогава, в светът ви себичен

ще се сбъдват красиви мечти.

 

С. Кръстева

 

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??