Dec 15, 2008, 8:21 AM

Завинаги 

  Poetry » Love
579 0 2
Ще си остана тук завинаги.
Едва сега го проумях.
Силата на чувствата отминали
твърде здраво ме е вързала за тях.

Нещо постоянно ми пречи
да си тръгна от този град,
да избягам от теб надалече,
да те извадя от моя свят.

Значи друг няма да обичам.
Любовница - това е мойта роля.
Все същото ще е. Нищо по-различно
няма сили в мен да заговори.

Повярвай ми, аз исках да избягам,
опитах се нормално да живея,
опитах се пред теб по-важни неща да слагам,
но да не те обичам няма да успея.

Тук завинаги оставам,
да бъда твойто бягство от света,
цялата си същност да ти давам
и вечно да съм резервна. И сама.

05.08.2003г.
гр. Сопот



На Матей, успях да си тръгна, но все още по някакъв начин те обичам.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??