Feb 21, 2009, 6:21 PM

Завинаги 

  Poetry » Love
804 0 2

                                                                       Завинаги

                                                        Като нежен цвят на лилия
                                                        изгарям в твойта топлина.
                                                        Защо са воля и усилия,
                                                        отнемащи ни любовта?

                                                        Като нежен цвят на лилия
                                                        в очите ти аз диря ваза.
                                                        И нека погледът ти, милият,
                                                        от всяко зло да ме опази!
                   

© Лушка Кочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??