Sep 26, 2009, 10:04 AM

Завинаги с мен 

  Poetry » Love
938 0 7

Целувам както пясък целува брега,

очите ми чакат всеки твой трепет,

като орел изгладнял над теб ще кръжа,

а през нощта като светулка ще светя.

 

Ограбени спомени танцуват в нощта,

откраднати мигове търсят пътеки,

както тишината попива гласа,

и скрито отнася го далече, далече.

 

Във ранната сутрин събирам роса,

във калия бяла при теб я донасям,

да пиеш със жажда прикрита в гласа,

и върнеш в очите предишния блясък.

 

Целият свят за теб да съм аз,

подслон и опора, във нощ и във ден,

да осмисляш живота, да радваш сърцето,

спокойна да дишаш завинаги с мен!

© Георги Зафиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??