Aug 6, 2011, 10:48 PM

Завивка за душата 

  Poetry » Love
2123 0 41

Един измръзнал вик.

И тишина.

От многото в Живота си.

Дълбае

с накъсан дъх.

И самота.

В индиговите облаци ридае.

 

 

Измисля приказки.

Така

по-светло да е

сред тъмата.

И спомен - топъл лъч

в нощта,

завивка да е за душата.

 

 

Настъпва утро.

Синева

с очи примигва

и сияе.

Преглъща болката.

А Любовта

за Утре-то в сатен мечтае.

 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??