Feb 23, 2006, 7:20 PM

Завръщането 

  Poetry
680 0 0
Нощен глас в мрака
призовава Теб да дойдеш.
Недей да бягаш,не недеи!
С всяка Твоя крачка
прийждаш Ти към мен!

Причината за нащ'а среща е една.
И Ти добре я знаеш!
Ще станеш Ти един от нас!
Ще станеш жертва сатанинска!

Ще ме усетиш ти в нощта.
Ще ме отблъснеш.
Но сила Дяволска ще те обгърне
и ще потънеш ти в тъма!

Твоят глас нещастен
никой няма да го чуе
и никой няма да помогне
на твойта калпава душа!

Но спокойно!Твоят дух промит
от истината за живота и смърта
ще се върне!И ти ще станеш
пратеник на Дявола-в човешката рода!

© Христо Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??