Jan 18, 2019, 2:04 PM

Завършеност 

  Poetry » Other
527 1 5

Разкая ли се

или просто мислиш,

че думите изчерпват всичко.

Не виждаш,

няма го детето в тебе,

което от години си отлъчил.

При първите лъжи,

при всяко блудство,

при малките убийства на душата

отдалечаваше се детското от тебе,

остана някъде далеч във паметта ти

самотно във студеното да чака.

Да чака, ако в порив се завърнеш

към себе си, от болката жестока

съзнал най-сетне своето разсичане,

да те прегърне с топлина, която

си търсил, но не си намерил.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??