Jul 29, 2009, 5:33 PM

Здрач 

  Poetry » Love
592 0 2

Затварям пак очи,

Да си представя се опитвам

Разкошното лице, обляно в слънчеви лъчи,

А кожата кат диамант ги отразява...

Човек, но повече вампир...

 

© Рали Цанева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??