Feb 16, 2016, 8:46 PM

Здрач 

  Poetry » Phylosophy
242 0 0

Чезне усмихнат зрак -

спуска се тъжният мрак.

И аз - от хората далек,

ще вървя по път нелек.

 

И в зима сърце мръзне

и от студ зъзне.

И то ще узнай,

че за всеки има край.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??