Mar 16, 2016, 11:31 PM

Здравей, моя прелест 

  Poetry » Other
698 0 4

                                                                             на внучката ми

 

Здравей звездичке, моя малка прелест
енергия от святост, чистота,
целуната от слънцето за свежест,
погалена от Бог за доброта.

В мълчание те съзерцавам умилена
(стиснала в юмруче моят свят),
една сълза на щастие, стаена
приветсва рай до вчера непознат.

Със поглед галя детския ти лик
облян от музика вълшебна,
ти радост моя и светлик,
хармония така неземна.

Ръце протягай към звездите,
без граници живей, мечтай
любов и вяра  да блестят в очите,
не се предавай никога, дерзай..

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??