Неповторими зелени очи...
Звезда във тях блести.
Само те са ми съдба,
даряват нежна топлина.
Незабравими зелени очи...
Нежно ми казват – мълчи.
Само те ми дават надежда,
че някога всичко се нарежда.
Неизмерими зелени очи...
Ах, колко изящно звучи.
Само те са ми мечта,
подсилват силно обичта.
Непримирими зелени очи...
Гледат ме, а в мен горчи.
Обичай ме, със мен бъди!
Знай, живота ми - това си ти!
© Георги Георгиев All rights reserved.