8.10.2011 г., 10:32 ч.

...зелени очи... 

  Поезия
363 0 0

Неповторими зелени очи...

Звезда във тях блести.

Само те са ми съдба,

даряват нежна топлина.

 

Незабравими зелени очи...

Нежно ми казват – мълчи.

Само те ми дават надежда,

че някога всичко се нарежда.

 

Неизмерими зелени очи...

Ах, колко изящно звучи.

Само те са ми мечта,

подсилват силно обичта.

 

Непримирими зелени очи...

Гледат ме, а в мен горчи.

Обичай ме, със мен бъди!

Знай, живота ми - това си ти!

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??