Aug 4, 2012, 10:29 AM

Зелени простори 

  Poetry » Erotic
973 1 6

Нощта носи твоя парфюм,

а ти лежиш, сгушен във нея.

Целуваш ме нежно, без шум.

Летя като влюбена фея.

 

Заставаш, приведен над мен.

Рисуваш вълни от въздишки.

Огрява ни белият ден

с опашки от розови нишки.

 

Сънят подминава, сърдит.

Измислен будилник говори

и няма след, нито преди,

а само зелени простори.

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??