Jul 7, 2011, 10:20 PM

Земно его 

  Poetry » Other
534 0 0

Гоних
призрачни миражи,
а сърцето ми
опасваха мечти...
Следвах
слънчевия път,
а изкачвах
облачни етажи...
Кръстосвах
чуждите земи,
а в моята растеше
посаденото ми цвете...
Вечер чувах
медни гласове,
а сутрин изгревът
обратно ме зовеше...
Прегръщах
сляпа вяра,
целувах
обещаващи любов,
а със земното си его
за тяхното небе
ме приковаха те...

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??