Apr 30, 2018, 10:25 PM

Земята 

  Poetry
234 0 1

душата -
в ЛЮБОВТА
зареяна

 

Земята -
от войнѝ
осеяна

 

.....................................

 

душата

без ЛЮБОВ -

ридаеща

 

Земята

без войнѝ -

сияеща
 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??