Sep 10, 2007, 8:47 AM

Зимата и пролетта 

  Poetry
632 0 2

Ти замина и аз останах сам. Слънцето угасна,

денят примря. Задуха вятър от северна

страна и обрули всички онези прелестни

цветя. От неговия леден дъх замръзвах

аз, очакващ пролетта с нейните топли дни

и прелестни цветя. И в онази зимна

сивота зърнах теб, завърнала се и носеща

ми пролетта. В този миг всичко разцъфтя

и стана пак щастлив за мен света.

© Мартин Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??