Nov 19, 2009, 11:10 AM

Зимата на моето сърце 

  Poetry » Love
520 0 0

В зимата на моето сърце.
Дойде със цвете като пролет.
Обвита с птичи гласове.
С целувка нежна, нежен полет.

В зимата на моето сърце.
Си слънце жарко като лято.
Със солени капки на море,
тялото със страст облято.

В зимата на моето сърце.
Ти си мойта златна есен.
С усмивка блага на лице,
завиваш ме, приспивна песен.

В зимата на моето сърце.
Си снежна буря, неуморна.
Оставям се във твоите ръце,
снежинка малка и покорна.

24.12.2008

© Галин Вайов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??