Nov 18, 2006, 9:34 PM

зимна 

  Poetry
749 0 2
Зимата ще бъде студена
защо не дойдеш при мен
зимата ще бъде бяла
и красива ще изглежда
убийцата в снега.
Разпръснати черни коси
ще са като корени
на изсъхнало старо дърво,
винено червени устни
ще попиват сутрешната скреж,
а ръцете, пропити с чужда кръв,
бели ще се слеят със зимната
земя.
Тя и само тя,
ще бъде следващата кралица
на леда,
и с всяка зима
ще влиза у дома
като убийцата умряла
в снега.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това не мога да си обясня защо не съм го чела...
    Няма значение!Едно голямо браво!)Написано е напълно в твой стил!!!
  • Уау, брутално
Random works
: ??:??