Jan 20, 2024, 9:41 PM

Зимно 

  Poetry
232 2 1

Лято беше вчера посред зима,

навред по плажа шеташе народ.

А днес — нали е  още януари,

градът е побелял от  пухкав сняг.

 

Кротичко снежинките се трупат.

Искрящо-сивото небе смразява.

Със пусти улици градът бленува

музика, вълни и жежко лято.

 

© Минко Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??