Feb 21, 2010, 3:01 PM

Зимно слънце 2 

  Poetry » East forms
1568 0 33


***

Пари като лед

февруарското слънце.

Песен на врабче.

 

***

Слънцето се скри

зад сивите облаци.

Грее минзухар.

 

***

Слънчевата свещ

угасна от вятъра.

Звезден полилей.

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??