Apr 24, 2023, 8:02 AM

Знаеш ли? 

  Poetry » Love, Phylosophy
375 0 0

Обичам да усещам, че ме търсиш

търсенето в любовта

обичам чувството на свобода

чувството в любовта

обичам да те гледам как се смееш

усмивката на любовта

обичам докосването- онова специалното

докосването в любовта

обичам мириса на лятото

мирисът на любовта

обичам морето - спокойно или бурно

спокойствието и бурите в любовта

обичам да те помня като силен вятър

силата на любовта

обичам вълшебните моменти и сценарии

моментите в любовта

обичам топлината на слънцето

топлината на любовта

студ НЕ обичам

най-вече в любовта !

© Nikol Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??