Apr 2, 2012, 11:36 AM

Знай 

  Poetry » Love
602 1 1

На Руси (1978 г. - 2008 г.)

 

Знаеш ли, влюбена бях.
И за тебе тайно мечтаех.
Исках те. До полуда копнях.
Ала стъпка към теб не направих.

 

Знаеш ли, ти остана за мен
една мистерия - неизживяна.
Нямах смелост да тръгна към теб.
Чаках ти да изпратиш покана.

 

Знаеш ли, признавам - сгреших.
Бях страхлива и глупава даже.
Любовта си към теб не разкрих.
Мислех, времето ще ти покаже.

 

Мигът свърши. И нямаме шанс
за нов дубъл. Късно е вече.
Няма те, но знай, влюбена бях.
И си още в мен - дори и далече.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??